LoginClose

If you are getting any problem with log in to our store please contact Flexi Administrator

Slide 1

Futura Orbis

 

FO pure

Tvrtka Futura Orbis d.o.o je osnovana 1992. godine s nazivom Toni d.o.o. sa sjedištem u Perušiću, Ličko-senjska županija. Radilo se o malom obiteljskom poslu specijaliziranom za trgovinu i usluge (veleprodaja i maloprodaja pića i drugih potrepština u ugostiteljstvu i trgovini). U srpnju 2010. godine tvrtka mijenja sjedište te se kao odgovor na nove izazove na tržištu provode strukturne promjene u samoj tvrtci.

Od početna kolovoza 2010. godine tvrtka posluje pod novim imenom Futura Orbis d.o.o. Naaziv tvrtke označava naše nastojanje da tržištu ponudimo isključivo proizvode koji su nadahnuti budućnošću i služe povećanju kvalitete života korisnika (lat. Futura = budućnost, Orbis = krug ili svijet). Kao dio prilagodbe tržištu proširuje se djelatnost tvrtke te od rujna 2010. postajemo generalni zastupnik za Yale GATEMAN digitalne brave za Republiku Hrvatsku.

Yale2

Istovremeneo smo pokrenuli suradnju s tvrtkom Hyunwoo industrial ltd. iz Južne Koreje specijaliziranom za proizvodnju ventila i zasune te dobivamo ugovor o ekskluzivnom zastupanju za cjelokupno Europsko tržište.

HWogo

U ožujku 2011. godine smo pokreuli pregovore s jednim od vodećih proizvođača LED rasvjetnih tijela Fine Technix ltd. iz Južne Koreje o stavljanju njihovih proizvoda na tržište Republike Hrvatske.

 

 


 

sample iconBesplatna dostava

za sve narudžbe plaćene avansno

Ova pogdnost vrijedi za sve narudžbe plaćane avansno 

sample icon+385 1 777 3277 

+385 99 214 3805 

Nazovtie nas za sva dodatna pitanja

sample iconFollow Us

to find out more about hot offers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.